Ακολουθηστε μας

Backstage

Τιεμουέ Μπακαγιόκο: Τι «παίζει» με τον Γάλλο χαφ που θέλει να φέρει ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα!

Το όνομα του Τιεμουέ Μπακαγιόκο συζητιέται έντονα στη Μικράς Ασίας τις τελευταίες ημέρες, καθώς ο Γάλλος μέσος προτάθηκε και η περίπτωσή του εξετάζεται από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ που ψάχνουν στην αγορά για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής.

Γι’ αυτό και οι «ασπρόμαυροι», όπως αναφέρει η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας FORZA, δείχνουν έντονο ενδιαφέρον για τον Γάλλο μέσο.

Ο 30χρονος μέσος αγωνίζεται στη Λοριάν, το συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι του 2025, αλλά προτάθηκε στους Πρωταθλητές Ελλάδας, καθώς ψάχνει μια νέα πρόκληση στην καριέρα του.

Ενας κεντρικός μέσος με έμφαση στα ανασταλτικά καθήκοντα, το ύψος του είναι 1,89 και είναι γεννημένος στο Παρίσι, με καταγωγή από την Ακτή Ελεφαντοστού.

Πρόκειται για έναν καθαρόαιμο αμυντικό χαφ με… βαρύ βιογραφικό στην πλάτη του, αφού στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Τσέλσι, Νάπολι και Μίλαν.

Ο Μπακαγιόκο στη καριέρα του έχει μία συμμετοχή στην εθνική Γαλλίας και πολλές περισσότερες στις μικρές εθνικές, έχει 115 με τη Μονακό όπου έκανε και τις πιο εντυπωσιακές σεζόν του, 63 με τη Μίλαν, 44 με τη Νάπολι, 43 με τη Τσέλσι, 28 με τη Ρεν και πέρυσι 21 με τη Λοριάν με 2 γκολ και μία ασίστ.

Διαβάστε περισσότερα στην ηλεκτρονική FORZA που κυκλοφορεί εντελώς δωρεάν

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Backstage