Ακολουθηστε μας

Football

Τα «κατορθώματα» του Ζιγκό που «συνδέεται» με τον ΠΑΟΚ (vids)

Ο Σαμουέλ Ζιγκό «συνδέεται» με τον ΠΑΟΚ, μια υπαρκτή, αλλά πολύ δύσκολη περίπτωση για το κέντρο της αμυντικής γραμμής των Πρωταθλητών Ελλάδας.

Ο Ζιγκό δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη Μαρσέιγ για ακόμα ένα χρόνο, όμως δεν θα συνεχίσει στο «Βελοντρόμ», καθώς βρίσκεται στην transfer list της ομάδας. Πρόκειται για έμπειρο ποδοσφαιριστή που έχει αγωνιστεί επίσης σε Κορτράικ, Γάνδη και Σπαρτάκ Μόσχας.

Ο 30χρονος κεντρικός αμυντικός αγωνίστηκε την τελευταία διετία  με τη φανέλα της Μαρσέιγ έχοντας 66 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις πετυχαίνοντας 5 γκολ και έχοντας 2 ασίστ.

Την προηγούμενη σεζόν μέτρησε 33 εμφανίσεις με τους Μαρσεγέζους και σκόραρε τρεις φορές, ενώ ήταν αρχηγός της ομάδας του.


Ο Γάλλος αμυντικός την τετραετία 2018-2022 αγωνίστηκε με την Σπαρτάκ Μόσχας σε 110 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις και μάλιστα έχει βρεθεί στο «δρόμο» του ΠΑΟΚ το καλοκαίρι του 2018.

Τότε ο «Δικέφαλος» είχε έρθει αντιμέτωπος με την ομάδα της Μόσχας σε διπλούς αγώνες για τον τρίτο προκριματικό γύρο του UEFA Champions League, με τον Ζιγκό να αγωνίζεται και στα δύο παιχνίδια, αλλά τους «ασπρόμαυρους» να είναι εκείνοι που πανηγύρισαν την πρόκριση, με νίκη στην Τούμπα (3-2) και ισοπαλία (0-0) στη Μόσχα.

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Football