Ακολουθηστε μας

Sports

Βόλεϊ: Η Αγνή Τριλυράκη πήρε μεταγραφή στον Άρη

«Ο Α.Σ. Αρης και το τμήμα Βόλεϊ Γυναικών ανακοινώνουν την απόκτηση της Αγνής Τριλυράκη για την αγωνιστική περίοδο 2024-25».

Όταν διαβάζεις το επίθετο (Τριλυράκη) δεν μπορείς παρά να κάνεις και μια δεύτερη σκέψη: Κάπου το έχεις ξαναδεί και ακούσει αυτό το επίθετο.

Ναι, δεν έχετε άδικο, πρόκειται για την κόρη του αντιπροέδρου της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Βασίλη Τριλυράκη, που θα παίζει βόλεϊ σε επαγγελματικό επίπεδο στον Άρη…

Η ανακοίνωση:

«Ο Α.Σ. Αρης και το τμήμα Βόλεϊ Γυναικών ανακοινώνουν την απόκτηση της Αγνής Τριλυράκη για την αγωνιστική περίοδο 2024-25».

Η 21χρονη (1.80μ.) ακραία αθλήτρια αγωνίστηκε πέρυσι -στο δεύτερο μισό – στους πρωταθλητές Πεύκων, ενώ από το 2019 έως το 2023 έπαιξε στον Ναύαρχο Βότση.

Μετά την ανανέωση με την ομάδα βόλεϊ Γυναικών, η Αγνή Τριλυράκη δήλωσε:

«Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα και τη διοίκηση του ΑΡΗ και προσωπικά τον κόουτς Μπουτσουρή που με εμπιστεύτηκαν να συμμετέχω στην νέα ομάδα που  δημιουργήθηκε για την σεζόν 2024-25.

Θα δουλέψω σκληρά για να ανταπεξέλθω στις απαιτήσεις της ομάδας. Εύχομαι να έχουμε μια ομάδα αξιόμαχη που θα πετύχει τους στόχους της, να δίνουμε το 100% στο παρκέ και να προσφέρουμε θέαμα και χαρά στους φιλάθλους που τους χρειαζόμαστε δίπλα μας για να μας δίνουν θετική ενέργεια. Να έχουμε μια καλή σεζόν με υγεία και χωρίς τραυματισμούς».

 

 

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Sports