Ακολουθηστε μας

Basketball

Νόλεϊ ο πρώτος, ήρθε και ο Λαζέφσκι

Ο Λάντερς Νόλεϊ έγινε ο πρώτος ξένος παίκτης του Άρη που έφτασε στη Θεσσαλονίκη, ενόψει της έναρξης της προετοιμασίας για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Στη διάρκεια της σημερινής ημέρας (08/08) ο Αμερικανός σμολ φόργουορντ θα υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις.

Μαζί με τον Νέιτ Λαζέφσκι, ο οποίος έφτασε πριν από λίγο στη Θεσσαλονίκη, και τον Μάικ Μάιλς, που φτάνει αύριο (09/08) αναμένεται να είναι παρόντες στην αυριανή πρώτη προπόνηση των κιτρινόμαυρων.

«Για μένα θα είναι μία περίοδος προσαρμογής, αλλά είναι μπάσκετ και έρχομαι με την επιθυμία να αγωνιστώ στο υψηλότερο επίπεδο και να κάνω ότι κάνω στο γήπεδο. Ήξερα κάποια πράγματα για τον Αρη, κοίταξα φυσικά και στο Ιντερνετ για να δω την ιστορία της ομάδας, το γήπεδο, αλλά και για την ζωή στην Θεσσαλονίκη. Ναι μίλησα με τον Ντε Τζούλιους ο οποίος έπαιξε πέρυσι αντίπαλος του Αρη και μου είπε κάποια πράγματα. Μπορώ να παίξω σούτινγκ γκαρντ, σμολ φόργουορντ, να παίξω άμυνα, να σκοράρω, να πάρω ριμπάουντ, ότι χρειάζεται η ομάδα να κάνω σε κάθε αγώνα» ήταν τα πρώτα λόγια του Νόλεϊ.

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Basketball