Ακολουθηστε μας

Football

Αρης: Αποκάλυψη τώρα στον κόσμο του με Ελμπασάνι (20:00)

Πρώτο φιλικό για τον Αρη απόψε στο Κλεάνθης Βικελίδης ενόψει της νέας σεζόν, με ελλιπές ρόστερ, αλλά κι ενδιαφέρον για τα μεταγραφικά αποκτήματα, καθώς αντιμετωπίζει στις 20:00 την Αλβανική Ελμπασάνι, στο πρώτο φετινό ματς επί ελληνικού εδάφους.

Ο Ακης Μάντζιος θα έχει την ευκαιρία να τεστάρει την ομάδα του, ενώ οι φίλοι του Αρη θα δουν από κοντά το νέο σχήμα που ετοιμάζεται. Αξίζει να σημειωθεί πως θα ανοίξουν μόνο οι Θύρες 1, 2 και 3.

Είναι προφανές πως το ρόστερ είναι ελλιπές και θα χρειαστούν τουλάχιστον 5-6 μεταγραφές ακόμα για να καλυφθούν τα κενά, να συμπληρωθούν οι «τρύπες» στο ρόστερ και να να υπάρχει πληθώρα παικτών σε κάθε θέση. Ωστόσο με τον βασικό κορμό, που έχει μείνει απ’ την περσινή σεζόν, μετά τις αποχωρήσεις και τη δουλειά που έγινε ως τώρα, θα είναι μία καλή πρόβα, πριν απ’ τη γενική του Σαββάτου, πάλι στο «Κλεάνθης Βικελίδης», με αντίπαλο τη Λαμία.

Ο Ακης Μάντζιος αναμένεται να χρησιμοποιήσει τον Σίστο, που πάει για βασικός στην αριστερή πλευρά της επίθεσης, ενώ ίσως δώσει χρόνο στους Μόντσου και Μάγιο, που μετρούν ελάχιστες προπονήσεις, αλλά αποτελούν και μαγνήτη για τον κόσμο που θέλει να τους δει. Αλλωστε σιγά -σιγά θα πρέπει να μπαίνουν στην εξίσωση, ενώ θα πρέπει να γίνουν και τα πλάνα για την πρεμιέρα, απ’ την οποία θα απουσιάσουν οι τιμωρημένοι Νταρίντα, Ζαν-Ζιλ Εμβοντό και Σουλεϊμάνοφ. Δεν αποκλείεται να αγωνιστεί κι ο 18χρονος Σενεγαλέζος Ντιαντί, που δεν έχει εμπειρίες και παραστάσεις, αλλά έχει προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα των προπονήσεων της ομάδας.

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Football