Ακολουθηστε μας

Backstage

ΠΑΟΚ: Για συμφωνία Κουλιεράκη – Άιντραχτ γράφουν οι Γερμανοί

ΚΟΥΛΕΡΑΚΗΣ-KOULIERAKIS

Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης είναι βασικός στόχος της Άιντραχτ Φρανκφούρτης, που προχώρησε στην πώληση του Γουίλιαν Πάτσο στην Παρί Σεν Ζερμέν, αντί 40.000.000 ευρώ, θέλοντας στη θέση του να αποκτήσει τον Έλληνα διεθνή κεντρικό αμυντικό του ΠΑΟΚ.

Οι Πρωταθλητές Ελλάδας είπαν «όχι» τον περασμένο χειμώνα στην πρώτη πρόταση των Γερμανών, που όπως έγραψε η FORZA έχουν επιστρέψει με νέα βελτιωμένη πρόταση προς την ελληνική ομάδα ύψους 11,5 εκατ. ευρώ συν 3 εκατ. ως μπόνους.

Στη Μικράς Ασίας δεν πρόκειται να μπουν σε διαπραγματεύσεις με την πλευρά της γερμανικής ομάδας αν δεν ολοκληρωθεί η προκριματική φάση του UEFA Champions League.

Είναι κάτι που οι «ασπρόμαυροι» έχουν γνωστοποιήσει στην Άιντραχτ, με τον Γερμανό δημοσιογράφο, Φλοριάν Πλέτενμπεργκ από το γερμανικό Sky Sport, να σημειώνει σε ανάρτησή του στο «X» πως υπάρχει καταρχήν συμφωνία με τον 21χρονο Ελληνα ποδοσφαιριστή, αλλά ακόμα δεν υπάρχει καμία συμφωνία ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Στην ίδια ανάρτηση γίνεται αναφορά στο όνομα του Σιντ Κολάσινατς, με την υποσημείωση ότι ο Κουλιεράκης αποτελεί το βασικό στόχο της Άιντραχτ.

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Backstage