Ακολουθηστε μας

Sports

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Τα δάκρυα και το ξέσπασμα της Δώρας Γκουντούρα on camera μετά την «κλοπή» (vids)

Η Δώρα Γκουντούρα γνώρισε την ήττα από την Μανόν Απίτι Μπρουνέ με 15-13 στα προημιτελικά, σε μια μονομαχία που είχε δραματικό φινάλε, όμως στο κρίσιμο σημείο υπήρξαν έντονα τα έντονα παράπονα από ελληνικής πλευράς για τις διαιτητικές αποφάσεις.

Με το σκορ στο 14-13 υπέρ της Γαλλίδας, οι δύο επόμενοι πόντοι επαναλήφθηκαν, με την Μπρουνέ να φθάνει τελικά στον 15ο πόντο και να εξασφαλίζει την πρόκριση.

Η Ελληνίδα ξιφομάχος έφθασε τόσο κοντά στην τετράδα του ολυμπιακού τουρνουά γι’ αυτό και μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ ξέσπασε σε κλάματα.

«Είναι μία πάρα πολύ καλή αθλήτρια. Έχω κάποιες αμφιβολίες για μερικά χτυπήματα, αλλά δεν μου αρέσει να χρησιμοποιώ την διαιτησία ως δικαιολογία. Πιστεύω πως η διαιτησία είναι η δικαιολογία των αδύναμων. Θέλω να δω κάποια χτυπήματα, μόλις ηρεμήσω. Θα μπορούσε να είχε πάει στο 14-14 και να κριθεί στο χτύπημα η πρόκριση. Παρόλα αυτά είμαι απόλυτα ευχαριστημένη», είπε ο Δώρα Γκουντούρα.

Εκείνη τη στιγμή η Ελληνίδα αθλήτρια συγκινήθηκε, τονίζοντας πως «το μετάλλιο για μένα δεν είναι στο γήπεδο, αλλά στις προπονήσεις όπου κάθε φορά παλεύω με Θεούς και δαίμονες».

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Sports