Ακολουθηστε μας

Football

Η «πρώτη» του Τισουντάλι με τα «ασπρόμαυρα» του ΠΑΟΚ!

Ο Ταρίκ Τισουντάλι ήταν το νέο πρόσωπο στην προπόνηση της Κυριακής (28/7) με την οποία οι Πρωταθλητές Ελλάδας συνέχισαν την προετοιμασία τους για τον κρίσιμο επαναληπτικό της επόμενης Τετάρτης (31/7), κόντρα στην Μπόρατς Μπάνια Λούκα.

«Το πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του Δικεφάλου περιελάμβανε δουλειά σε όλους του τομείς. Οι παίκτες ξεκίνησαν με προθέρμανση και παιχνίδια κατοχής, στη συνέχεια χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Όσο το ένα έπαιζε παιχνίδι 7 vs 7 υψηλής έντασης το άλλο δούλευε με τον προπονητή, εστιάζοντας στην αμυντική τακτική.

Ο ΠΑΟΚ την Δευτέρα (29.07) θα προπονηθεί στις 18:00 στη Νέα Μεσημβρία», αναφέρει η ενημέρωση από την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ.

Να θυμίσουμε ότι ο Τισουντάλι δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στη ρεβάνς με την Μπόρατς και θα δηλωθεί στη λίστα των επόμενων ευρωπαϊκών αγώνων που θα δώσουν μέσα στον Αύγουστο οι «ασπρόμαυροι».

Ο «Δικέφαλος» θα προπονηθεί την Τρίτη (30/7) στη Νέα Μεσημβρία στις 09:30 και η συνέντευξη Τύπου θα πραγματοποιηθεί στις 13:00 στο γήπεδο της Τούμπας.

Η τελευταία προπόνηση θα είναι ανοιχτή για 15 λεπτά και το απόγευμα η αποστολή θα αναχωρήσει με πτήση τσάρτερ για τη Βοσνία.

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Football