Ακολουθηστε μας

Backstage

Τηλεθέαση 50,7% στην ΕΡΤ1 το Ελλάδα – Καναδάς! Ρεκόρ ημερήσιας θέασης στο ERTFLIX

Η ολόψυχη υποστήριξη της Εθνικής Ομάδας μας στην πρεμιέρα της προσπάθειάς της αποτυπώθηκε και στα ποσοστά τηλεθέασης της ΕΡΤ1, αλλά και στον εντυπωσιακό αριθμό θεάσεων στο ΕRTFLIX.

Έτσι, ο αγώνας στην ΕΡΤ1 έκανε τηλεθέαση 37,8%. Στο δυναμικό κοινό (18-54) τα νούμερα ήταν ακόμα υψηλότερα (39%), ενώ στο ανδρικό κοινό, η τηλεθέαση άγγιξε το 43%. Μάλιστα, σε επίπεδο λεπτού, όπως φαίνεται, άλλωστε, από τις πρώτες μετρήσεις, προκύπτει ότι ένας στους δύο τηλεθεατές ήταν συντονισμένοι με την ΕΡΤ1, καθώς η τηλεθέαση έφτασε το 50,7% και στο ανδρικό κοινό το 56%.

Πάρα πολλοί ήταν και οι φίλαθλοι που επέλεξαν το ERTFLIX για να παρακολουθήσουν τον αγώνα, αλλά και τα λοιπά αθλήματα, καθώς η ψηφιακή πλατφόρμα της ΕΡΤ δίνει την επιλογή για θέαση και εκτός σπιτιού. Έτσι, το ERTFLIX συγκέντρωσε χθες, Σάββατο 27 Ιουλίου, συνολικά 1.094.000 θεάσεις (αριθμός ρεκόρ ημερησίας θέασης), το 40% των οποίων έγιναν μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή και το 56% από κινητά τηλέφωνα.

Το νέο ραντεβού της Εθνικής μας Ομάδας μπάσκετ είναι για τη ερχόμενη Τρίτη 30 Ιουλίου το μεσημέρι με την Ισπανία που θα μεταδώσει εκ νέου η ΕΡΤ1.

Μέχρι τότε, παρακολουθήστε καθημερινά όλα τα αθλήματα και τις προσπάθειες των Ελλήνων αθλητών και Ελληνίδων αθλητριών από την ΕΡΤ1, ΕΡΤ2 και ΕΡΤ3, αλλά και τα ψηφιακά κανάλια του ERTFLIX, ΕΡΤSPORTS 1 και ΕΡΤSPORTS 2. Έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση και από τα site ertnews.gr και ertsports.gr.

Η σύνοψη κάθε ημέρας, για όσα συμβαίνουν στο Παρίσι, και από την καθημερινή βραδινή αθλητική εκπομπή της ΕΡΤ2, «Olympic Nights» με τον Γιάννη Ράνιο.

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Backstage