Ακολουθηστε μας

Sports

Πετρούνιας: «Θέλω να πω πολλά, όμως τώρα δεν είναι η ώρα! Τα λέμε στον τελικό»! (videos)

PETROUNIAS - ΠΕΤΡΟΥΝΙΑΣ

Στον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων πέρασε ο Λευτέρης Πετρούνιας, με την 6η καλύτερη βαθμολογία.

Ο «άρχοντας των κρίκων» και κάτοχος δύο Ολυμπιακών μεταλλίων θα αγωνιστεί την Κυριακή (4/8), στις 16:00, στη «μάχη» για το βάθρο, όπου θα προσπαθήσει να γίνει πρώτος αθλητής στην Ιστορία των Ολυμπιακών Αγώνων με τρία Ολυμπιακά μετάλλια στους κρίκους.

Παρά την ιστορική πρόκριση σ’ έναν ακόμη τελικό Ολυμπιακών Αγώνων ο Λευτέρης Πετρούνιας δεν εμφανίστηκε ευχαριστημένος, μετά τον προκριματικό του αγώνα στους κρίκους των Ολυμπιακών Αγώνων, μιας και δεν έκανε την εμφάνιση που ήθελε ενώ όλη του η μέρα είχε κυλήσει με προβλήματα.

«Σήμερα ήταν μια μέρα για την οποία μπορώ να πω πολλά, δεν είναι η ώρα τώρα όμως! Θα πω μόνο πως είμαι στον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων για 3η φορά στη ζωή μου και φυσικά στις 4 Αυγούστου θα είναι μια διαφορετική μέρα από την σημερινή!», είπε μεταξύ άλλων ο Ελληνας Ολυμπιονίκης.

«Η αλήθεια είναι ότι στο podium traning πριν τρεις μέρες που πηγαίνει βάσει προγράμματος βγήκα στις 12:45, το σημείο αναφοράς μου ήταν ο Ιορδανός στον ίππο. Στις 12:10 είδα τον Ιορδανό στον ίππο σε μια φάση που είχα και άλλες επαφές. Έχοντας και ένα σκίσιμο στο λουρί που είναι τεχνικό το κομμάτι, αλλά επικίνδυνο. Πήγαν διάφορα στραβά. Μπήκα λαχανιασμένος, δεν έκανα σωστό ζέσταμα, δεν έκανα καλή έξοδο. Εντόπισα δύο λάθη, το ένα ήταν η έξοδος, αλλά δεδομένης της κατάστασης τα πήγα καλά. Αν πάει σωστά η έξοδος τότε ανεβαίνω στα 15.100, αν δεν κουνήσω και το κατακόρυφο θα πάω στο 15.200 – 15.300. Τα ξέρουμε τα λάθη μου. Θέλω να πιστεύω ότι θα πλασαριστώ με καλή θέση, αλλά είναι τέσσερις – πέντε καλοί που θα μπορούμε να κάνουμε, γιατί τους ευνοεί η ώρα. Τα λέμε στον τελικό».

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Sports