Ακολουθηστε μας

Sports

Συγκίνησε η δακρυσμένη η Κορακάκη: «Έχω ένα σοβαρό θέμα δυσλειτουργίας στα μάτια μου» (vid)

H Άννα Κορακάκη εγκατέλειψε τον αγώνα στα 10μ. αεροβόλο πιστόλι Γυναικών των Ολυμπιακών Αγώνων «Παρίσι 2024», με την δις Ολυμπιονίκης του Ρίο ντε Τζανέιρο να κάνει λόγο για το σοβαρό πρόβλημα αστάθειας, που αντιμετωπίζει στα μάτια της, μάλιστα, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης της στην ΕΡΤ δάκρυσε μιλώντας για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

Πιο αναλυτικά οι δηλώσεις της Άννας Κορακάκη:

«Δεν ξέρω τι γίνεται με την εστίασή μου. Προσπαθήσαμε να το φτιάξουμε, αλλά δεν γίνεται. Θέλει τον χρόνο του. Έχω ξεκινήσει ήδη κάποιες ασκήσεις για τα μάτια μου, μία θεραπεία και ευελπιστώ να γίνει. Δεν το προλάβαμε δυστυχώς για τους Ολυμπιακούς. Συν το ότι αρρώστησα κιόλας, μέσα σε όλα. Ήταν μία χρονιά που πραγματικά είχαμε ένα κάρο προβλήματα και ερχόταν η μία αναποδιά μετά την άλλη.

Ήταν το κερασάκι στην τούρτα, έχω πάρα πολλά θέματα εδώ και αρκετούς μήνες, το παλέψαμε πάρα πολύ και το κυριότερο ήτα πως δεν το προλάβαμε για τους Ολυμπιακούς. Είναι ένα θέμα στα μάτια μου, μία δυσλειτουργία που ξεκίνησε σιγά-σιγά και προφανώς δεν ήταν το πρώτο που αντιληφθήκαμε πως έφταιγε, πήγαμε στα τεχνικά ζητήματα. Φάγαμε πολύ χρόνο σε εκείνα μέχρι που το ανακαλύψαμε και ήταν σύντομο διάστημα από τους Ολυμπιακούς και δεν είχαμε χρόνο να το φτιάξουμε. Με έχει δυσκολέψει πάρα πολύ, το μαρτυρούν και οι αγώνες που είχα αυτή τη σεζόν. Εχω πολύ μεγάλο θέμα, έκανα ό,τι μπορούσα, δυστυχώς και με την αρρώστια σήμερα δεν μπόρεσα να τελειώσω και ας μην ήταν το αποτέλεσμα αυτό που θέλαμε. Κάναμε εξετάσεις και δεν υπάρχει κάτι παθολογικό, υπάρχει ένα θέμα με την εστίαση, οι γιατροί δεν έχουν εντοπίσει τι συμβαίνει. 

Είναι μια περίοδος, τους τελευταίους 4-5 μήνες που κάνω την ‘κοιλιά” μου, μετά από 10 χρόνια, είναι τώρα η φάση που κάνω την ‘κοιλιά’ μου (σσ. αγωνιστικά). Το παλέψαμε πάρα πολύ, δουλέψαμε διπλά και τριπλά για να έρθω έστω σε ένα καλό επίπεδο…Ευελπιστώ για ό,τι καλύτερο στα 25 μέτρα. Δουλεύουμε, έχω ξεκινήσει αντιβίωση. Από αύριο ξεκινάμε ξανά προπονήσεις, έχουμε μέρες. Θα κάνω ό,τι μπορώ και ελπίζω να τελειώσω τον αγώνα».

Για το πώς της φάνηκαν οι εγκαταστάσεις: «Τα σκοπευτήρια ήταν πολύ σωστά δομημένα, με τον φωτισμό τους κλπ. Ωστόσο, όπως σε κάθε διοργάνωση υπάρχουν μικροπροβλήματα, δηλαδή, πιστεύω ότι είναι ένα πάρα πολύ μεγάλο μείον το ότι δεν είμαστε στο Ολυμπιακό Χωριό στο Παρίσι. Ένα με τη διατροφή, που το λένε όλοι και σίγουρα στα 10 μέτρα, αυτό που έχει δυσκολέψει όλους με τα τουφέκια είναι το ότι δεν λειτουργούσε ο κλιματισμός και έκανε αφόρητη ζέστη».

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Sports