Ακολουθηστε μας

World

EURO 2024: Με 30.000 οπαδούς στο πλευρό της η Αλβανία απόψε στο Ντίσελντορφ

Απαντες στην Αλβανία ζουν και αναπνέουν για το αποψινό ματς με την Ισπανία, όπου θέλει μόνο νίκη για να πάρει την πρόκριση στα νοκ-άουτ και να αναμένεται να έχει στις εξέδρες τεράστια στήριξη από τους οπαδούς της.

Έτσι, μετά από την κοκκινόμαυρη λαοθάλασσα από 50.000 φίλους της στο Ντόρτμουντ για τον αγώνα της πρεμιέρας, το ίδιο χρώμα θα πλημμυρίσει και το Ντίσελντορφ το βράδυ της Δευτέρας (24/6), με τα ρεπορτάζ να κάνουν λόγο για παρουσία 30-35 χιλιάδων στις εξέδρες της “Merkur-Spiel Arena” για τον αγώνα με την Ισπανία.

Αυτό σημαίνει ότι το 70% του γηπέδου της Φορτούνα θα αποτελείται από οπαδούς της Αλβανίας, καθώς η συνολική χωρητικότητα ανέρχεται στις 50.000 θέσεις. Οι Αλβανοί οπαδοί θα προσπαθήσουν να ωθήσουν στη νίκη με τον δικό τους τρόπο την ομάδα του Σιλβίνιο που διεκδικεί την πρώτη της πρόκριση σε νοκ άουτ τελικής φάσης EURO.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τα Μέσα της χώρας, αναμένονται έως και 100.000 Αλβανοί εντός της πόλης σήμερα.

Είναι τέτοια η δίψα των Αλβανών φιλάθλων να βρεθούν στο γήπεδο, ώστε αρκετοί εξ αυτών να έχουν αγοράσει εισιτήρια από οπαδούς της Ισπανίας που θέλησαν να τα πουλήσουν από τη στιγμή που η ομάδα τους έχει εξασφαλίσει την πρόκριση, με τους οργανωμένους οπαδούς της εθνικής ομάδας να ενημερώνουν μέσω Instagram για το ακριβές σημείο συνάντησης ώστε να πάνε όλοι μαζί στο γήπεδο.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tifozat Kuq e Zi (@tifozatkuqezi)

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε World