Ακολουθηστε μας

Backstage

ΠΑΟΚ: Μετά τον Καμαρά έθεσε διορία στον Μεϊτέ και περιμένει οριστική απάντηση

ΜΕΙΤΕ - MEITE

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε με επιτυχία τις διαπραγματεύσεις με τον Μαντί Καμαρά, που σε λίγες μέρες θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να ολοκληρώσει την προφορική συμφωνία με τους Πρωταθλητές Ελλάδας.

Η απόκτηση του Αφρικανού μέσου ήταν κάτι που το ήθελε πάρα πολύ ο Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος υπολογίζει τον πρώην «ερυθρόλευκο» ως ένα από τα βασικά «εργαλεία» της μεσαίας γραμμής. Το ιδανικό για τον Ρουμάνο προπονητή είναι να «κουμπώσει» ως δίδυμο μαζί με τον Σουαλιό Μεϊτέ, ωστόσο ο Γάλλος μέσος δεν βιάζεται να απαντήσει στην πρόταση του ΠΑΟΚ για συμβόλαιο 2+1 ετών.

Η πρόταση των «ασπρόμαυρων» είναι πολύ κοντά στα «θέλω» του Μεϊτέ, ο οποίος έχει πει στον προπονητή και στη διοίκηση του «Δικεφάλου» ότι θέλει να μείνει και γι’ αυτό οι Πρωταθλητές ήρθαν σε συμφωνία με την Μπενφίκα για την αγορά των δικαιωμάτων του.

Η απόκτηση του Καμαρά, ίσως, να του αλλάξει άποψη και να τον πιέσει, αν και φαίνεται να περιμένει κάποια «τρελή» οικονομικά πρόταση από Σαουδική Αραβία.

«Αν δεν απαντήσει μέχρι τις αρχές της επόμενης εβδομάδας, θα πάμε σε άλλη λύση», λένε από τη Μικράς Ασίας και έχουν, ήδη, δουλέψει μια αξιόλογη περίπτωση εάν κι εφόσον ο Μεϊτέ δεν απαντήσει στην πρόταση τους.

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Backstage