Ακολουθηστε μας

Football

Τρέλα στον Ηρακλή για Μονεμβασιώτη-Καταρχήν συμφωνία με Ευγενίου, νέα συνάντηση αύριο

Ο Παναγιώτης Μονεμβασιώτης συναντήθηκε το απόγευμα σε ξενοδοχείο στην Αριστοτέλους με τον Στράτο Ευγενίου και συζήτησαν για την αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς του Ηρακλή. Ουσιαστικά υπάρχει καταρχήν συμφωνία αλλά απομένει μία ακόμα συνάντηση αύριο για να ξεπεραστεί και μία οφειλή του ΓΣ Ηρακλής προς τον Στράτο Ευγενίου.

Ο διαφαινόμενος νέος ιδιοκτήτης μίλησε στον κόσμο του Ηρακλή που συγκεντρώθηκε στο Κατσάνειο και τον αποθέωσε. Εκεί υποσχέθηκε ότι η ομάδα του Ηρακλή θα κάνει άμεσα πρωταθλητισμό για να επιστρέψει εκεί που ανήκει.

Αναλυτικά όσα είπε: «Ευχαριστώ πολύ για την υποδοχή. Όταν τελειώσουν και τυπικά όλα θα τα θέματα θα δώσω μια συνέντευξη Τύπου, στην οποία θα παρουσιάσω όσα έχουμε κάνει και σε ποια κατεύθυνση προτιθέμεθα να πάμε.

Θέλω να σας πω ότι από την πρώτη ώρα η ομάδα θα κάνει πρωταθλητισμό για να επιστρέψει στην κατηγορία που ανήκει. Η ομάδα του Ηρακλή έχει υποφέρει. Έχουν γίνει λάθη και από εσάς.

Πρέπει να είμαστε ενωμένοι, σε όλες τις φάσεις, καλές και κακές. Η ομάδα έφτασε στο σημείο να αφανιστεί. Και εάν δεν αφανίστηκε ήταν γιατί εσείς τρεχάτε πίσω από τα προβλήματα. Ο Ηρακλής χρειάζεται ενότητα και ταπεινά να πάμε ψηλά την ομάδα».

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Football