Ακολουθηστε μας

Football

Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς έχει κλείσει 11 μήνες στα γήπεδα και συνεχίζει…

Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς ήταν ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές κι από τους ηγέτες του ΠΑΟΚ στην πορεία προς την κατάκτηση του 4ου Πρωταθλήματος Ελλάδας, με σημαντική συμβολή από το ξεκίνημα της σεζόν 2023-24.

Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός, που ετοιμάζεται σε λίγες μέρες να γίνει πατέρας, έκανε μια ακόμη γεμάτη σεζόν με 49 συμμετοχές, 19 γκολ (τα περισσότερα που έχει σημειώσει, σε μια σεζόν, με τον ΠΑΟΚ) και 14 ασίστ, φτάνοντας τις 190 συμμετοχές (και 46 γκολ) στην τετραετία που βρίσκεται στην Ελλάδα.

Ο «Ζίλε» είναι έτοιμος για τη συμμετοχή του σε ένα ακόμη μεγάλο τουρνουά, καθώς μετά το Μουντιάλ του Κατάρ, είναι παρών με την Εθνική Σερβίας και στο EURO στα γήπεδα της Γερμανίας. Βασικός και αναντικατάστατος στα πλάνα του Ντράγκαν Στοϊκοβιτς.

Ο Ζίβκοβιτς έπαιξε με τον ΠΑΟΚ το πρώτο παιχνίδι της προηγούμενης σεζόν στις 27 Ιουλίου 2023 και ήταν το παιχνίδι με την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ στην Τούμπα.

Τώρα ετοιμάζεται να παίξει με την Σερβία στις 16 Ιουνίου εναντίον της Αγγλία στο Γκεζελκίρχεν, στις 20 Ιουνίου με τη Σλοβενία και στις 25 Ιουνίου με τη Δανία, τα τρία παιχνίδια στη φάση των ομίλων του EURO 2024.

Αυτό σημαίνει ότι θα έχει κλείσει 11 μήνες στα γήπεδα και αν περάσει η Σερβία από τη φάση των ομίλων, θα συνεχίσει…

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Football