Ακολουθηστε μας

Football

Απολογήθηκε o ΠΑΟΚ και περιμένει την απόφαση της UEFA για Μεϊτέ

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μέσω υπομνήματος, απολογήθηκε στο αρμόδιο όργανο της UEFA για τις αποβολές του Σουαλιό Μεϊτέ και του Παντελή Κωνσταντινίδη στο φινάλε της αναμέτρησης με την Αϊντραχτ Φρανκφούρτης.

Στη διάρκεια της έντασης που δημιουργήθηκε ανάμεσα σε ποδοσφαιριστές και στελέχη των δύο ομάδων, ο Ιταλός διαιτητής, Σιμόνε Σότσα, απέβαλλε τον Γάλλο μέσο του ΠΑΟΚ, μαζί με τον τερματοφύλακα της γερμανικής ομάδας Κέβιν Τραπ, αλλά και τον βοηθό του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Εναντίον της Αμπερντίν στις 26/10 οι Μεϊτέ και Κωνσταντινίδης δεν θα έχουν δικαίωμα παρουσίας στον αγωνιστικό χώρο και στον πάγκο και όλο το βάρος από την «ασπρόμαυρη» νομική υπηρεσία έπεσε πάνω στη διατήρηση της μιας αγωνιστικής για τον Γάλλο ποδοσφαιριστή (αποβλήθηκε με δύο κίτρινες κάρτες), κάτι που δεν είναι καθόλου εύκολο μετά την αναφορά, «κινήθηκαν απειλητικά προς τους αντιπάλους τους», από τον Ιταλού ρέφερι στο «φύλλο αγώνα».

Η υπόθεση αναμένεται να εξεταστεί από την Παρασκευή (13/10) και το πιθανότερο είναι η απόφαση να εκδοθεί από τη Δευτέρα (16/10) και μετά.

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Football