Ακολουθηστε μας

Life

Ο Ελίας Περέιρα νίκησε τον καρκίνο στα 13 του: «Μπορείς και εσύ»! (vid)

Η 15η Φεβρουαρίου είναι αφιερωμένη στη μάχη του Καρκίνου της Παιδικής Ηλικίας και με αφορμή τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα, ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής του Παναιτωλικού, Ελίας Περέιρα, έστειλε ένα πολύ δυνατό μήνυμα σε όλα τα παιδάκια και τις οικογένειες που δοκιμάζονται, λέγοντας τους, ότι μπορούν και αν το πιστέψουν μπορούν να τα καταφέρουν.

Ο Περέιρα στα 13 του κλήθηκε να δώσει τη μεγάλη μάχη με τον καρκίνο και βγήκε νικητής. Ένας ακόμη πραγματικός νικητής της ζωής. Κι αυτό λέει στο μήνυμα που έστειλε μέσω της ομάδας και του τμήματος επικοινωνίας του Παναιτωλικού, που για ακόμα μία φορά δίνουν μαθήματα ζωής μέσα από το ποδόσφαιρο.

«Είμαι ο Elias Pereyra και στα 13 μου διαγνώστηκα με λευχαιμία. Χρειάστηκε να σταματήσω το ποδόσφαιρο ενώ έπρεπε να ταξιδεύω 2 και 3 φορές την εβδομάδα με το τρένο για την θεραπεία μου. Νοσηλεύτηκα για αρκετούς μήνες. Ήξερα ότι η συνέχεια θα ήταν δύσκολη αλλά ποτέ δεν τα παράτησα. Στα 15 ήμουν νικητής.

Ήμουν υγιής και μπορούσα να κοιτάξω την ζωή με ελπίδα. Στα 18 μου πραγματοποίησα 10 συμμετοχές στην Α΄επαγγελματική κατηγορία της Αργεντινής ενώ κλήθηκα και από την Εθνική Ελπίδων της Αργεντινής! Εγώ τα κατάφερα. Θα καταφέρεις κ εσύ! Μπορείς! Μην σταματάς να παλεύεις!

ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΣ ΠΟΤΕ!

O παιδικός καρκίνος θεραπεύεται!»

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Life