Ακολουθηστε μας

Life

Δολοφονία Άλκη: 21χρονο μη σεσημασμένο δείχνουν οι συλληφθέντες

Έναν 21χρονο Έλληνα δείχνουν ως δράστη της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη Καμπανού οι συλληφθέντες για την υπόθεση, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες με εισαγγελική παραγγελία λαμβάνονται dna και αποτυπώματα για τη διασταύρωση με τα ευρήματα πάνω στο όπλο που χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία. Δεν πρόκειται για σεσημασμένο και δεν υπήρχαν στη βάση της αστυνομίας τα αποτυπώματά του.

Από τα ευρήματα στο δρεπάνι με το οποίο μαχαίρωσαν τον αδικοχαμένο νεαρό βρέθηκαν αποτυπώματα και γενετικό υλικό, που «δένουν» τους συλληφθέντες.

Ενώπιον της ανακρίτριας αναμένεται να οδηγηθούν σήμερα οι οκτώ συλληφθέντες σε εκτέλεση σχετικών ενταλμάτων. Πρόκειται για επτά Έλληνες κι έναν Αλβανό, ηλικίας 20 έως 23 ετών, η εμπλοκή των οποίων στο άγριο έγκλημα προέκυψε από το προανακριτικό υλικό που συγκέντρωσε η Δίωξη Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης. Στην ανακρίτρια θα οδηγηθεί προκειμένου να απολογηθεί και ο 23χρονος με καταγωγή από την Αλβανία, που είχε συλληφθεί ένα 24ωρο μετά την δολοφονική επίθεση. Διώκεται μεταξύ άλλων για το κακούργημα της από κοινού ανθρωποκτονίας με δόλο, τετελεσμένη και σε απόπειρα κατά συρροή.

Η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης αναζητεί δύο ακόμη πρόσωπα για εμπλοκή στην υπόθεση. Σε βάρος τους εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης. Μεταξύ αυτών συγκαταλέγεται και ο 20χρονος Αλβανός ο οποίος όπως αποκάλυψε το Thestival.gr διέφυγε στην Αλβανία.

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Life