Ακολουθηστε μας

Life

Απολογείται ο φερόμενος δράστης της δολοφονίας του Άλκη

Ο 23χρονος χούλιγκαν που φέρεται, κατά την αστυνομία, ως φυσικός αυτουργός της δολοφονίας του Αλκή Καμπανού απολογείται σήμερα στον τακτικό ανακριτή μετά την προθεσμία που είχε πάρει για να προετοιμαστεί υπερασπιστική γραμμή από τον δικηγόρο του.

Ο ίδιος φέρεται να τηρεί σκληρή στάση, αρνούμενος αρχικά ακόμη και την παρουσία του στο σημείο της δολοφονικής επίθεσης.

Τον «καίνε» όμως τα βίντεο που περιλαμβάνονται στη δικογραφία από γειτονικά καταστήματα, οι δυο φίλοι του αδικοχαμένου παλικαριού που τον αναγνώρισαν, τα αποτυπώματά του και μια κηλίδα αίματος στο αυτοκίνητό του.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτές τις ημέρες που μεσολάβησαν έχει αναθεωρήσει και παραδέχεται ότι βρισκόταν εκεί, εξακολουθεί να αρνείται όμως ότι είναι δολοφόνος.

Την Κυριακή η Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης προχώρησε σε έξι συλλήψεις για την υπόθεση δολοφονίας του Άλκη Καμπανού. Αρχικά εκδόθηκαν δέκα εντάλματα σύλληψης και εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν τέσσερις από αυτούς. Πρόκειται για 3 Έλληνες και έναν Αλβανό ηλικίας 20 έως 23 ετών.

Λίγο αργότερα συνελήφθησαν δύο ακόμη άτομα, τα οποία εμπλέκονται στην υπόθεση που αφορά στην ανθρωποκτονία του 19χρονου. Πρόκειται για δύο Έλληνες ηλικίας 21 και 20 ετών, ενώ αναζητούνται πλέον άλλοι τέσσερις χούλιγκαν.

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Life