Ακολουθηστε μας

Football

Γκέλα του Άρη στον Ιωνικό τον βυθίζει στην εσωστρέφεια – Ήττα 1-0 με πέναλτι του Λοβέρα

Ο Άρης δεν ξέφυγε από τη μετριότητα, εχασε στη Νίκαια από τον Ιωνικό με μία φάση, που έγινε πέναλτι και βυθίστηκε σε έντονο προβληματισμό, καθώς έχει μείνει πολύ μακριά από την τετράδα και δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι.

Για ένα ακόμη ματς τα προβλήματα στην επίθεση ήταν μεγάλα, ο Άρης έχασε και πάλι κλασικές ευκαιρίες με μεγαλύτερη το νέο χαμένο τετ α τετ του Γκρέι και έχασε το ματς μέσα από τα χέρια του, όταν από μία πάσα του Φαμπιάνο ο Σεμπά βρέθηκε μόνος μέσα στην περιοχή και ο Τζοβάρας υπέδειξε πέναλτι σε ανατροπή από τον Κουέστα. Ο Λοβέρα εκτέλεσε σωστά, ο Άρης δεν μπόρεσε να αντιδράσει και το τελικό 1-0 τον βάζει σε μπελάδες.

Προφανώς το κλίμα είναι βαρύ και για τον Άλαν Πάρντιου, καθώς οι ευθύνες πλέον ακουμπούν και τον προπονητή του Άρη.

Κίτρινες: Μάντζης, Σεμπά – Κουέστα, Καμαρά.

ΙΩΝΙΚΟΣ (Μιχάλης Γρηγορίου): Χουτεσιώτης, Βαλεριάνος, Τσιγκρίνσκι, Μύγας, Ρομαό, Λοβέρα (70’ Αντούνες), Σάκιτς (86’ Μπουενά), Φαντιγκά (86’ Καμπράλ), Κάνιας, Σεμπά (90’+3’ Μασάς), Μάντζης (70’ Μάνος).

ΑΡΗΣ (Άλαν Πάρντιου): Κουέστα, Οντουμπάτζο (78’ Ρουπ), Πίρσμαν, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Ντουκουρέ (11’ Ματέο Γκαρσία), Νταμπό (78’ Εμπακατά), Μαζικού (66’ Καμαρά), Νταρίντα, Ιτούρμπε (78’ Καμάτσο), Γκρέι.

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Football