Ακολουθηστε μας

Football

Ούτε τώρα ο Άρης! Διαιτησία, ατυχία, δοκάρι και ήττα 1-0 από τον Ολυμπιακό!

Για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι, ο Άρης ηττήθηκε με το ίδιο σκορ από τον ΟΛυμπιακό, 1-0, σε ένα ματς που θα μπορούσε να είχε κερδίσει. Ωστόσο θα πάει μετά από μία εβδομάδα στο Κλεάνθης Βικελίδης για να διεκδικήσει την ανατροπή και την πρόκριση.

Ο Άρης φωνάζει για μια περίεργη απόφαση του Πορτογάλου Μαρτίνς να διακόψει τη φάση την ώρα που η μπάλα κατευθυνόταν στα δίχτυα από κεφαλιά του Ιτούρμπε στο 16′, αλλά και για μια δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Βρουσάι που δεν βγήκε ποτέ από το τσεπάκι του διαιτητή.

Στο 30′ σε μια κόντρα επίθεση ο Βρουσάι σέντραρε στον Ροντρίγκες που νίκησε καθαρά τον Μαζικού και με προβολή έκανε το 1-0, ενώ λίγο αργότερα ο Άρης έχασε τον Καμαρά με τράβηγμα.

Στη συνέχεια και οι δύο ομάδες είχαν κλασικές ευκαιρίες να σκοράρουν αλλά ο Άρης στάθηκε ιδιαίτερα άτυχος, καθώς ο Καμάτσο σούταρε στο δοκάρι στο 79′ και ο Τζολάκης απόκρουσε κεφαλιά του Μπράμπετς στο 81′.

Ολυμπιακός-Άρης 1-0

Γκολ: 30′ Γκάρι Ροντρίγκες (Ολυμπιακός)

Κίτρινες: Βρουσάι (Ολυμπιακός), Ροντινέι (Ολυμπιακός)

Κόκκινες:

Δοκάρια: 79′ Καμάτσο (Άρης)

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Τζολάκης, Ανδρούτσος (64′ Ρέαμπτσιουκ), Ρέτσος, Ντόι, Βρουσάι, Χουάνγκ, Σαμασέκου, Κασάμι (64′ Χάμες Ροντρίγκες), Μασούρας, Γκάρι Ροντρίγκες (69′ Ροντινέι), Ελ Αραμπί (69′ Μπακαμπού)

Άρης (Πάρντιου): Κουέστα, Οντουμπάτζο (46′ Εμπακατά), Μαζικού, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Νταρίντα, Ματέο Γκαρσία (46′ Καμάτσο), Ετέμπο, Μαντσίνι (69′ Ντουκουρέ), Ιτούρμπε (65′ Πάλμα), Αμπουμπακάρ Καμαρά (35′ λ.τ. Γκρέι)

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Football