Ακολουθηστε μας

Football

Ο ΠΑΟΚ πλήρωσε όλα τα λάθη του και λύγισε στην OPAP Arena

Ο ΠΑΟΚ πήγε στη Νέα Φιλαδέλφεια έχοντας να υπερασπιστεί μια παράδοση που είχε χτίσει τα τελευταία 2,5 χρόνια απέναντι στην ΑΕΚ, μετρώντας 13 αγώνες δίχως ήττα. Όμως, στην OPAP Arena οι «ασπρόμαυροι» πέρασαν ένα δύσκολο βράδυ και γνώρισαν την ήττα με 2-0.

Η Ένωση με τη δύναμη της εξέδρας, την αύρα του νέου γηπέδου, αλλά και τις παραφωνίες του Πολωνού διαιτητή Στεφάνσκι που άφησε ατιμώρητους τους παίκτες του Ματίας Αλμέιδα, πήρε τη νίκη χάρη στα γκολ των Λιβάι Γκαρσία (προσφορά της άμυνας του ΠΑΟΚ) και του Γκατσίνοβιτς.

O «Δικέφαλος του Βορρά» μπήκε δυνατά στο ντέρμπι και ήταν επικίνδυνος για 10 λεπτά. Δημιούργησε δύο καλές στιγμές με τον Κωνσταντέλια (4’) και τον Ολιβέιρα (8’), ενώ μέχρι και το 1-0 δεν είχε δεχθεί και ιδιαίτερη πίεση από τους παίκτες της ΑΕΚ.

Όμως, στο 37’ ο Κουλιεράκης έκανε το λάθος, ο Αραούχο έκλεψε και ο Λιβάι Γκαρσία έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Ο ΠΑΟΚ δεν επέστρεψε ποτέ στη διεκδίκηση του ντέρμπι, δέχθηκε κι ένα δεύτερο γκολ στα μισά του β’ μέρους και όλα τελείωσαν εκεί.

Ο Λουτσέσκου προσπάθησε να αλλάξει την εικόνα του αγώνα, περνώντας τους Σβαμπ, Μπίσεσβαρ και Καντουρί, στις θέσεις των Ντάντας, Κούρτιτς, Νάρεϊ, ωστόσο, ο ΠΑΟΚ ξανά έκανε το ίδιο πράγμα. Έφτανε στα πέριξη της περιοχής και δεν έκανε το τελείωμα.

Οι συνθέσεις:

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Αθανασιάδης, Μοχαμαντί, Βίντα (89′ Μήτογλου), Μουκουντί, Ρότα, Σιμάνσκι, Γκατσίνοβιτς (82′ Μάνταλος), Ελίασον (82′ Άμραμπατ), Πινέδα (76′ Γιόνσον), Λιβάι Γκαρσία, Αραούχο (89′ Γαλανόπουλος)

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Σοάρες, Κουλιεράκης, Ίνγκασον, Σάστρε, Κούρτιτς (66′ Ελ Καντουρί), Ντάντας (66′ Σβαμπ), Αουγκούστο, Κωνσταντέλιας (79′ Κουαλιάτα), Νάρεϊ (66′ Μπίσεσβαρ), Ολιβέιρα

 

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Football