Ακολουθηστε μας

Sports

Βόλεϊ: Στη «μάχη» και τα κορίτσια του ΠΑΟΚ

Στην «πρεμιέρα» της Volleyleague γυναικών, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στις 16:30, στο PAOK Sports Arena, τον Παναθηναϊκό.

Με πολλές φιλοδοξίες και όνειρα, ο ΠΑΟΚ του Μάρκο Φενόλιο ρίχνεται στη «μάχη» της Volleyleague γυναικών, έχοντας ως στόχο να πρωταγωνιστήσει, όπως κάνει σταθερά τα τελευταία χρόνια.

Ο… ανανεωμένος Δικέφαλος κράτησε τον Ιταλό τεχνικό για δεύτερη συνεχή χρονιά, πηγαίνοντας σε ποιοτικές προσθήκες στο ρόστερ του, κρατώντας φυσικά έναν… κορμό της περσινής χρονιάς.

Απέναντι του, ο Παναθηναϊκός, ο οποίος έχει ως στόχο να διατηρήσει τα κεκτημένα της περσινής χρονιάς, κρατώντας στον πάγκο του τον τεχνικό με τον οποίο ολοκλήρωσε την περσινή σεζόν, Μπράνκο Γκάετς.

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί μέσω του AC PAOK TV.

Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν ως εξής:

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ: 5€
VIP: 10€

Για το παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό, ο προπονητής της ομάδας, Μάρκο Φενόλιο, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Θα είναι σίγουρα ένα δυνατό παιχνίδι. Θα παίξουμε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με μία δυνατή ομάδα. Πιστεύω πως είμαστε έτοιμοι. Σίγουρα θα είναι ένα σημαντικό παιχνίδι, αλλά τίποτα δεν τελειώνει από την πρώτη αγωνιστική. Θα ήθελα ο κόσμος του ΠΑΟΚ να γεμίσει το Παλατάκι, ελπίζω να τους έχουμε δίπλα μας σε αυτό το σημαντικό παιχνίδι».

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Sports