Ακολουθηστε μας

Football

Στα… ραντάρ του ΠΑΟΚ μπήκε ο Πάολο Φερνάντες (vids)

Δεν είναι μια άγνωστη περίπτωση ποδοσφαιριστή. Το αντίθετο. Ο Πάολο Φερνάντες Καντίν, όπως είναι το πλήρες όνομά του, έχει προταθεί στον ΠΑΟΚ και είναι μια περίπτωση που θα απασχολήσει το επόμενο χρονικό διάστημα τους «ασπρόμαυρους».

Ο ΠΑΟΚ αναζητά λύσεις και ενίσχυση για τη μεσοεπιθετική γραμμή του και ο 24χρονος Ισπανός μεσοεπιθετικός του Βόλου εξετάζεται από τον Ζοσέ Μπότο ανάμεσα σ’ αυτές που υπάρχουν πάνω στο τραπέζι και αφορούν την πολύπαθη θέση του «δεκαριού», που έχει ζητήσει ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο Βόλος τον έφερε από την Καστεγιόν και από την περασμένη σεζόν δημιούργησε έντονη συζήτηση γύρω απ’ το όνομά του.

Με το συμβόλαιό του να ολοκληρώνεται το 2023 το πρώτο πράγμα που οι Βολιώτες γνωρίζουν είναι ότι από τον Ιανουάριο θα έχει τη δυνατότητα να υπογράψει ως ελεύθερος σε οποιαδήποτε ομάδα επιθυμεί ενόψει της επόμενης σεζόν. Μέσα στο καλοκαίρι το όνομα του συνδέθηκε στα ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ.

Ο Φερνάντες αγωνίζεται τόσο ως «10» όσο και στα άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής. Την περασμένη σεζόν μέτρησε 30 συμμετοχές, 6 γκολ και 3 ασίστ, ενώ φέτος ξεκίνησε με γκολ στο 3-3 της πρεμιέρας κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στις ακαδημίες της Μάντσεστερ Σίτι, την Ολλανδική Μπρέντα, την Ιταλική Περούτζια και την Ισπανική Καστεγιόν.

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Football