Ακολουθηστε μας

Football

Καλά σημάδια στην «πρόβα τζενεράλε»

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 3-1 του ΝΠΣ Βόλου στη φιλική αναμέτρηση που πραγματοποιήθηκε «κεκλεισμένων των θυρών» στο γήπεδο της Τούμπας.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου είδε τους παίκτες του σε αγωνιστική δράση έπειτα από αρκετές μέρες κι είχε τη δυνατότητα να τσεκάρει την πρόοδο της ομάδας του μια εβδομάδα πριν από την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων για το πρωτάθλημα της Super League 2022-23.

O «Δικέφαλος» ξεκίνησε τη φιλική αναμέτρηση με τον Κοτάρσκι κάτω από τα δοκάρια, τους Λύρατζη και Τσαούση στα άκρα της άμυνας και στο κέντρο το δίδυμο Ίνγκασον – Κάργας.

Οι Σβαμπ και Αουγκούστο ήταν οι δύο εσωτερικοί μέσοι, με τον Ντάντας σε ρόλο πίσω από τον φορ, στα δύο άκρα της επίθεσης ξεκίνησαν Νάραϊ (δεξιά) και ο Μπίσεσβαρ (αριστερά), ενώ στην κορυφή της επίθεσης ήταν ο Τόμας.

Ο ΠΑΟΚ πήρε προβάδισμα στο 20′ όταν ο Μπράντον Τόμας έκανε το γύρισμα από δεξιά και ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ πλάσαρε για το 1-0. Στο 54′ ο Ομάρ Ελ Καντουρί έκανε ωραία ατομική ενέργεια, γύρισε στον Νέλσον Ολιβέιρα κι αυτός με μονοκόμματο σουτ έκανε το 2-0.

Στο 65′ ο Πάολο Φερνάντες με ωραίο σουτ μείωσε σε 2-1, ενώ στις καθυστερήσεις ο Γιώργος Κούτσιας με εκτέλεση πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Η σύνθεση του Δικεφάλου:

Α’ Ημίχρονο: Κοτάρσκι, Λύρατζης, Ίνγκασον, Κάργας, Τσαούσης, Σβαμπ, Ντάντας, Αουγκούστο, Μπίσεσβαρ, Νάραϊ, Τόμας.

Β’ Ημίχρονο: Κοτάρσκι, Σάστρε, Ίνγκασον (82′ Παναγιώτου), Κουλιεράκης, Βιεϊρίνια, Κούρτιτς, Σοάρες, Ελ Καντουρί (75′ Κουαλιάτα), Νάραϊ (61′ Α. Ζίβκοβιτς), Κωνσταντέλιας, Ολιβέιρα (75′ Κούτσιας).

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Football