Ακολουθηστε μας

Football

Ερχεται το πρώτο sold out! O κόσμος του ΠΑΟΚ πιστός δίπλα στην ομάδα του!

Όπως ενημερωθήκατε νωρίτερα από τις 9 το πρωί βρίσκεται σε εξέλιξη η πώληση των περίπου 10.000 μεμονωμένων  εισιτηρίων για την αποψινή  (20:30) ρεβάνς του ΠΑΟΚ με τη Λέφσκι Σόφιας, τόσο από τα εκδοτήρια της Τούμπας όσο και μέσω του διαδικτύου.

Οι ουρές στα εκδοτήρια του γηπέδου παραμένουν μεγάλες, από… παραδοσιακούς φίλους του «Δικεφάλου» που αποφεύγουν το ίντερνετ,  μάλιστα σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση από την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ, τα εισιτήρια για τις θύρες 7-7Α έχουν εξαντληθεί.

Έχουν μείνει λιγότερα από 1.000 διαθέσιμα στις θύρες 5, 6 και λιγότερα από 2.500 στις θύρες 1, 2 και 3 τα οποία πωλούνται διαδικτυακά και μέσω εκδοτηρίων μέχρι την έναρξη του αγώνα.

Αυτό που επισημαίνεται από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ προς τον κόσμο, που θέλει να βρεθεί σήμερα το βράδυ στο γήπεδο, να προμηθευτεί όσο το δυνατόν νωρίτερα το εισιτήριό του, ιδανικά μέσω internet και να μην περιμένει τελευταία στιγμή από τα εκδοτήρια για την αποφυγή συνωστισμού.

Τέλος, παρακαλούνται οι φίλαθλοι να προσέλθουν στο γήπεδο όσο το δυνατόν νωρίτερα για την ομαλή είσοδό τους στις θύρες (ανοίγουν από τις 18.30) του γηπέδου.

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Football