Ακολουθηστε μας

Backstage

Πωλούν «εικονικά» εισιτήρια για το ΠΑΟΚ-Λέφσκι!

Η Λέφσκι Σόφιας είναι μια ομάδα που αντιμετωπίζει πολλά οικονομικά προβλήματα και η διοίκηση Σιράκοφ αναζητά τρόπους προκειμένου να φέρει χρήματα στα άδεια ταμεία του συλλόγου.

Ο θρίαμβος επί του ΠΑΟΚ ανέβασε την ψυχολογία και τη διάθεση των φιλάθλων της Λέφσκι στα ύψη. Η διοίκηση, λοιπόν, θέλει να εκμεταλλευτεί τη νέα συνθήκη καλώντας τους φίλους της ομάδας να αγοράσουν τα συμβολικά εισιτήρια του δεύτερου αγώνα με την ελληνική ομάδα στη Θεσσαλονίκη, όπου δεν επιτρέπεται η παρουσία Βούλγαρων οπαδών.

Τα »εικονικά» εισιτήρια κοστίζουν 10 Λέβα (σχεδόν 5 ευρώ) και έχουν ηθική αλλά και οικονομική αξία για τον σύλλογο την ίδια ώρα που αρκετοί φίλοι της ομάδας ζητούν να στηθεί γιγαντοοθόνη στο «Γκεόργκι Ασπαρούχοφ», ώστε να παρακολουθήσουν όλοι μαζί τη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ.

Η ανακοίνωση για τα εικονικά εισιτήρια αναφέρει:

«Μετά την απίστευτη «γαλάζια» βραδιά και τη νίκη με 2:0 επί του ΠΑΟΚ, την Πέμπτη 28 Ιουλίου, ο Λέφσκι πηγαίνει στο γήπεδο της Τούμπας κόντρα στο Greek Grand στη ρεβάνς του δεύτερου γύρου του UEFA Conference League 2022/23.

Οι μπλε φίλαθλοι θα έχουν μια νέα ευκαιρία να δείξουν την ανεπιφύλακτη υποστήριξή τους στην αγαπημένη τους ομάδα, με κάθε φίλαθλο να υποστηρίζει τον σύλλογο αγοράζοντας ένα εικονικό εισιτήριο για τον αγώναната Η τιμή του γραμματόσημου είναι BGN 10, και η αγορά του εγγυάται τόσο ηθική όσο και οικονομική ενίσχυση προς τον σύλλογο. Εισιτήρια μπορείτε να προμηθευτείτε στο επίσημο κατάστημα του PFC Levski στο Vivakom Arena – Georgi Asparuhov Stadium, σε όλο το δίκτυο Eventim, καθώς και online.

ΜΟΝΟ ΛΕΦΣΚΙ!»

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Backstage