Ακολουθηστε μας

Football

Ο Νάραϊ παίρνει το δρόμο για τη Θεσσαλονίκη

Η Φορτούνα Ντίσελντορφ έκανε τα πάντα για να κρατήσει τον Καλέντ Νάραϊ, ωστόσο η επιμονή του ΠΑΟΚ και του 27χρονου Τογκολέζου, με γερμανική καταγωγή, έβγαλαν νικητές τους «ασπρόμαυρους» στο σκληρό πόκερ που παίχτηκε τον τελευταίο ενάμιση μήνα.

Προερχόμενος από την καλύτερη σεζόν της καριέρας του, με 8 γκολ και 15 ασίστ, ο γεννημένος στις 23 Ιουλίου του 1994 στην πόλη Νιούβιντ, ακραίος επιθετικός αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

Ο ΠΑΟΚ από την πρώτη στιγμή που εξέφρασε το ενδιαφέρον του γνώριζε ότι έχει «σύμμαχο» τον ποδοσφαιριστή κι αυτό φάνηκε στη διάρκεια των σκληρών διαπραγματεύσεων με τη Φορτούνα.

Η υπόθεση μπορεί να εξελίχθηκε σε ένα μίνι μεταγραφικό σήριαλ, ωστόσο οι δύο ομάδες κατέληξαν σε συμφωνία στο οικονομικό κομμάτι (1,5 εκατ. ευρώ συν μπόνους) κι ο Τογκολέζος εξτρέμ, πλέον, προβάρει τα «ασπρόμαυρα» και ετοιμάζεται να παίξει υπό τις οδηγίες του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Μέσα στις επόμενες ώρες ο Κάλεντ Νάραϊ αναμένεται να «πετάξει» για Θεσσαλονίκη ώστε να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην Ελλάδα και ο ΠΑΟΚ να προλάβει να τον δηλώσει στην ευρωπαϊκή λίστα για τα δύο παιχνίδια κόντρα στη Λέφσκι Σόφιας, που κλείνει το βράδυ της Παρασκευής (15/7) στις 00.00.

Η συμφωνία του ΠΑΟΚ με τον 27χρονο ποδοσφαιριστή προβλέπει, όπως έχει γράψει προ καιρού το SKGsports, τριετές συμβόλαιο.

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Football