Ακολουθηστε μας

Football

Ακόμα πιο κοντά ΠΑΟΚ και Νάραϊ

Νέα δημοσιεύματα από τη Γερμανία αναφέρονται ξανά στην επικείμενη μεταγραφή του Κάλεντ Νάραϊ στον ΠΑΟΚ, κάνοντας ένα βήμα παραπάνω και υποστηρίζοντας μεταξύ άλλων πως μπορεί ο 27χρονος Γερμανός εξτρέμ μπορεί σύντομα να αποτελέσει παρελθόν από την προετοιμασία της Φορτούνα.

Ο υποψήφιος μεταγραφικός στόχος του «Δικεφάλου» συνεχίζει να προπονείται κανονικά με την ομάδα του Ντίσελντορφ. Έχει σχεδόν δέκα ημέρες προπονήσεων στα πόδια του.

«Μπορεί ο Κάλεντ να προπονείται κανονικά με τη Φορτούνα, όμως αυτό μπορεί πολύ σύντομα να αλλάξει», τονίζει σε ρεπορτάζ της η ιστοσελίδα «RP Online» και προσθέτει: «Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο πλευρές έχουν έρθει πιο κοντά σε συμφωνία με τον Γερμανό να βλέπει το μέλλον του στην Ελλάδα…».

Το σίγουρο είναι πως η υπόθεση του Νάραϊ είναι ψηλά στην ατζέντα του Ζοσέ Μπότο, που παράλληλα με τα θέματα των Τάντας, Κάργα, Κοτάρσκι, Σβαμπ, που προηγήθηκαν, ασχολείται και θέλει μέσα στις επόμενες 48 ώρες να έχει τελειώσει το θέμα του Γερμανού ακραίου επιθετικού, έτσι ώστε να μπορέσει να ενσωματωθεί με την ομάδα του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία.

Ο Γερμανός εξτρέμ αποχώρησε με ενοχλήσεις στο μηρό από τη σημερινή προπόνηση της Φορτούνα στην Αυστρία, ωστόσο οι πρώτες εκτιμήσεις δεν κάνουν λόγο για σοβαρό τραυματισμό.

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Football