Ακολουθηστε μας

Bet

Διήμερο για στοιχηματικούς ελιγμούς

Ένα από τα δυσκολότερα στοιχηματικά κουπόνια της χρονιάς (αν όχι το δυσκολότερο) έχουμε να αντιμετωπίσουμε αυτό το Σαββατοκύριακο, καθώς μετά την ολοκλήρωση και των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων για το Nations league, το διήμερο που έχουμε μπροστά μας είναι φτωχό από στοιχηματικής πλευράς όσο ποτέ.

Από τα τέσσερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα που παραμένουν σε δράση, Δανία και Σουηδία δεν έχουν υποχρεώσεις αυτό το Σαββατοκύριακο, οπότε καταλαβαίνει κανείς ότι οι στοιχηματικές επιλογές περιορίζονται στο ελάχιστο.

Από την ερχόμενη εβδομάδα θα είναι λίγο καλύτερα τα πράγματα καθώς θα έχουμε ελαφρώς πιο γεμάτο κουπόνι, ενώ όσο προχωρούμε μέσα στο καλοκαίρι θα ξεκινήσουν και τα πρώτα προκριματικά για τις τρεις ευρωπαικές διασυλλογικές διοργανώσεις. Όπως και να ‘χει θα ασχοληθούμε με ότι περιλαμβάνει το πρόγραμμα του διημέρου, με αναμετρήσεις από Νορβηγία και Φινλανδία, πάντα στο χαλαρό σε τέτοιες περιπτώσεις και περισσότερο για την χαρά του παιχνιδιού.

Δύο δυάδες με γκολ θα είναι οι επιλογές μας από το κουπόνι απλά και μόνο για την συμμετοχή, αφού δεν προσφέρεται για κάτι παραπάνω. Ελνσίνκι – Ούλου από Φινλανδία και Όντ – Μόλντε, Αάλεσουντ – Βαλερένγκα από Νορβηγία είναι η τριάδα των όβερ 2,5 με απόδοση 4,66 μονάδες και Ίλβες – Λάχτι από Φινλανδία και Λίλεστρομ – Ρόζενμποργκ, Σάρπσμποργκ – Στρομσγκόντσετ από Νορβηγία είναι η τριάδα του εκατέρωθεν σκοραρίσματος με απόδοση 4,80 μονάδες.

ΤΡΙΑΔΑ 1

ΕΛΣΙΝΚΙ – ΟΥΛΟΥ ΟΒΕΡ 2,5 (1,65)
ΟΝΤ – ΜΟΛΝΤΕ ΟΒΕΡ 2,5 (1,57)
ΑΑΛΕΣΟΥΝΤ – ΒΑΛΕΡΕΝΓΚΑ ΟΒΕΡ 2,5 (1,80)

ΤΡΙΑΔΑ 2

ΙΛΒΕΣ – ΛΑΧΤΙ goal/goal (1,80)
ΛΙΛΕΣΤΡΟΜ – ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ goal/goal (1,70)
ΣΑΡΠΣΜΠΟΡΓΚ – ΣΤΡΟΜΣΓΚΟΝΤΣΕΤ goal/goal (1,57)

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Bet